Referenser

Vi är stolta över våra nöjda kunder och de projekt vi utför.
Nedan ser du exempel på projekt som vi genomfört.

Hjälmare Hage, Örebro. Vi har utfört två FX-system som försörjer 3st trapphus med totalt 65lgh åt JM i deras koncept Smarta Kvadrat i Norra Ormesta Örebro. Slutbesiktat: Nov 2022.

Steam Hotel, Västerås. Vi har levererat och installerat luftbehandlingssystemen till Hotell- och konferensanläggningen i det gamla värmeverket på Kokpunkten i Västerås.

Gideonsbergskullen, Västerås. Vi har utfört luftbehandlingssystemen i två punkthus med 69lgh åt JM i deras koncept Smarta Kvadrat. Slutbesiktat: Dec 2021.

Eskilstuna GK. Vi har utfört Ventilationsinstallationerna i Golfklubbens nya Klubbhus som inrymmer bl.a. Restaurang med storkök och vinterträdgård, pianobar, golfshop, café, konferensytor, träningslokal, relax, mm.

Köpings Bad & Sport. Vi har utfört luftbehandlingsanläggningarna till Köpings nya Badhus med tillhörande Gymlokaler. Slutbesiktad: 2020.

Gjuteriet 3, Eskilstuna. Vi har levererat 4st luftbehandlingssystem samt styr- och övervakningsanläggning för 116st nya hyresrätter samt garage i två huskroppar. Slutbesiktad Maj 2022.

Energy Evolution Center, Eskilstuna. Vi har levererat och installerat nya luftbehandlingsanläggningen inkl. styr- och övervakning som utförandeentreprenad i den gamla modellfabriken. Slutbesiktad: 2022.

ASSA Abloy, Vi har levererat och installerat nya ventilationssystem inkl. styr när den över 100år gamla cylinderfabriken byggdes om med moderna verkstads- och kontorsytor. Slutbesiktad: 2022.

Vi fick nyligen förtroendet av Tolv Projekt AB att projektera och utföra ventilation för den nybyggda Porsche Center anläggningen i Uppsala.

Årbyskolan, Eskilstuna. Vi har installerat nya luftbehandlingssystem med behovsstyrd ventilation inkl. styr i fyra skolbyggnader. Totalt luftflöde: Ca 23 000 l/s, Slutbesiktad: Januari 2008

Elgiganten Västerås. Vi har installerat 8st nya luftbehandlingsaggregat inkl.styr. Totalt luftflöde: Ca 35 000 l/s, Slutbesiktad: Januari 2010

Ellfolk Bygg AB, Eskilstuna. Nybyggnad av luftbehandlingsanläggning i kontor. Vi har installerat nytt luftbehandlingssystem med kyld tilluft via borrhål. Slutbesiktad: Januari 2009