Aktuellt

Kv Nacken 1

InneVäder har fått fortsatt förtroende av PEAB att utföra ventilationsinstallationer i nästa stora projekt beläget i Norra Munktellstaden, Eskilstuna. Projektet är ca 14 500kvm fördelat på 208st lägenheter, kommersiella lokaler samt garage. Byggproduktionen pågår och vi drar igång direkt efter sommaren -21. Projektet beräknas vara överlämnat under 2023.

Mobilkranen 5

Vi har fått uppdraget att utföra ventilation-, kyl-, samt styr och övervaknings installationer i Matsmarts nya lager i Örebro. Byggnaden är på hela 20 000kvm med lager och kontorsytor. Byggnaden kommer att vara färdigprojekterad till sommaren 2021 och produktionen kommer att pågå fram till februari 2022. Stort tack till NorthPower Stålhallar AB för förtroendet.

Gideonsbergskullen

Vi har fått förtroendet av JM att vara med och uppföra Svärdsliljorna på Gideonsbergsområdet i Västerås. Projektet omfattar 69 lägenheter fördelat på två huskroppar. Våra arbeten inleddes hösten 2020 och beräknas vara färdigställda samt redo för inflytt december 2021. 

ASSA Abloy

Vi är med och bygger ASSA Abloys nya ventilationssystem när cylinderfabriken nu byggs om och byggs ut med moderna kontorsytor, tillsammans med bl.a. PMC och Aros Bygg moderniserar vi den välkända fabriken som funnits i över 100år. 

Gjuteriet 3

I Eskilstuna, Norra Munktellstaden, pågår just nu projektet Gjuteriet 3 där vi är med och uppför 116st nya hyresrätter i två huskroppar åt Serneke med Magnolia som slutkund. Vi bidrar med fyra ventilationssystem samt med    styr- och övervakningssystem. Projektet kommer att löpa på till maj 2022. 

Kv Hövligheten 1

Ute på Kv Hövligheten 1, Skogsängsskolan är mark- och byggarbetena i full gång, vi kommer utföra ventilation-, spånsugs- samt styrinstallationerna för den nya skolan som ska uppföras av ByggPartner. I samma projekt byggs Hattmakarens förskola ut. Projektet är planerat att löpa på mellan 2020-2023.

Padel Arena Katrineholm

Mindre än ett år från invigningen av Padel Arena Katrineholm var det klart att Padelarenan byggs ut. Just nu är vi mitt uppe i utbyggnaden som ska stå klar lagom till sommaren. Vi tackar Ellfolk Bygg AB och Padel Arena Group för förtroendet.

Energicentrum

På Kungsgatan 61 kommer vi snart etablera oss där Eskilstunas energicentrum som kallas Energy Evolution Center ska få nya lokaler i den gamla modellfabriken, ett spännande projekt med fokus på smarta energilösningar, vi kommer att utföra ventilations- samt styrinstallationerna. Projektet utför vi med bl.a PEAB och ACDC Elektro. Mer info här: Energy Evolution Center.

Skiftinge Äldreboende

I stadsdelen Skiftinge i Eskilstuna uppförs just nu ett nytt äldreboende där vi kommer att utföra ventilationsinstallationerna, vi tackar Peab för förtroendet.