Aktuellt

Pågående arbeten

Intill actionbadet kokpunkten i Västerås ska ett nytt 18 våningar högt hotell byggas. Vi har fått förtroende att installera ventilationen i hotellet som kommer att innehålla ca 230 hotellrum, restaurang med servering, konferensrum, skybar och en spa-avdelning. Hotellet öppnar den 1 augusti.

Utanför Stockholm är vi med och bygger nya "Rinkebyterrassen" där totalt 12st lägenhetshus skall byggas. Vi är upphandlade på ventilationsentreprenaderna i 4 av husen, där dem första 2 kommer att stå färdiga för inflytt under 2017 och dem andra 2 färdigställs under 2018.

I Katrineholm bygger vi tillsammans med NCC Kv Hästen etapp 2 med totalt 106 nya lägenheter.

I Eskilstuna är vi med och bygger en ny förskola på Kv Golvet. Förskolan är nu under färdigställande.

Just nu pågår om och tillbyggnad av Kv Telningen i Fröslunda där vi bygger om det befintliga köket samt en tillbyggnad av Fröslundaskolan.

På Faktoriholmarna i Eskilstuna ska Faktoriet få ny ventilation för skolverksamhet och museum. 2st nya aggregat placeras på vinden i det nybyggda fläktrummet. Anläggningen skall stå klar till skolstarten i Augusti 2017.

Vi har av Byggnadsfirma Insulander fått förtroende att på totalentreprenad bygga den nya idrottshallen i Larslunda Strängnäs. Hallen ska stå färdig i slutet av 2017 och är specialanpassad för truppgymnastik.

Årbygatans förskola ska byggas om och få helt ny ventilation. Projektet startar i augusti 2017 och vi har fått förtroendet av Fristadens Bygg att utföra ventilationsentreprenaden.

Spångagården i Torshälla är under om och tillbyggnad. Vi har fått förtroende av Byggpartner i Dalarna att ordna utomordentligt bra ventilation i detta projekt som för vår del startar under hösten 2017.

På Kv Nordstjärnan skall 86st nya studentlägenheter uppföras av Peab och där ska vi på totalentreprenad se till att lägenheterna utrustas med bra ventilation. Bygget startar under vintern 2017.

Vi har på generalentreprand fått förtroendet av Peab att bygga Eskilstunas nya tågdepå i Gredby. Detta projekt kommer att påbörjas i höst och beräknas vara färdigt till sommaren 2018.


LEDIGA JOBB